Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILAREStm (1372245) - Os Raposos F.C. (441441) » 289629964: T31/J2/IX

Liga 289629964 Información oficial sobre el partido 289629964 en Hattrick

21.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.838 (61109)

VILAREStm Alineación oficial del equipo 'VILAREStm' en el partido 1 - 0 Xixon FC Alineación oficial del equipo 'Xixon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VILAREStm Alineación oficial del equipo 'VILAREStm' en el partido 2 - 0 Xixon FC Alineación oficial del equipo 'Xixon FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILAREStm

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VILAREStm contenien la respiració mentre en Jesús Leyva s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gökhan Kerim va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de İlham Okyalaz, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Viktor Štreit va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Constante Bal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Jesús Leyva gairebé va marcar per a VILAREStm des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Johann Teich de VILAREStm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constante Bal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Andrea Forestan de VILAREStm va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Amaral va prendre el seu rol al minut 10.

Xixon FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xixon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joey van Liempd va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Serna va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Xixon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Xixon, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Enrique Serna va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xixon sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Serna, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.