Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Pollets FC (435225) - Vivian Team (1337232) » 289625978: T31/J13/IX

Liga 289625978 Información oficial sobre el partido 289625978 en Hattrick

06.11.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / IX.766 (61037)

Dinamo Bucuresti Spania Alineación oficial del equipo 'Dinamo Bucuresti Spania' en el partido 2 - 4 TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamo Bucuresti Spania Alineación oficial del equipo 'Dinamo Bucuresti Spania' en el partido 4 - 1 TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Bucuresti Spania

Goles Goles

  • 111 Minuto 3 (Gol por el centro): Nshan Vasilyan s'emportà una gran ovació del públic local al minut 3, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gianmaria Zucchelli trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Nshan Vasilyan va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 35 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jindřich Šesták no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Enrique Martínez de Tejada i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Bucuresti, però el xut de Nshan Vasilyan va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jindřich Šesták no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Dueñas de Bucuresti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TOFUMAOS F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 2 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alfredo Dueñas encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Daniel Hozta anotar per a TOFUMAOS el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Raúl Isusi sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Daniel Hozta que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TOFUMAOS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Daniel Hozta es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de TOFUMAOS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl Isusi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): TOFUMAOS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Mattias Svold des de l'esquerra va sortir desviat.