Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivian Team (1337232) - Guillembek (121576) » 289625952: T31/J7/IX

Liga 289625952 Información oficial sobre el partido 289625952 en Hattrick

25.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / IX.766 (61037)

TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 4 - 0 Everything Honky tonky Alineación oficial del equipo 'Everything Honky tonky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 4 - 0 Everything Honky tonky Alineación oficial del equipo 'Everything Honky tonky' en el partido
Tiene un resultado normal 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOFUMAOS F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): 潘 (Pan) 汉卓 (Hanzhuo) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de TOFUMAOS i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TOFUMAOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jasper Dever progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tito Ruocco va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Saúl Simancas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, TOFUMAOS va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de 潘 (Pan) 汉卓 (Hanzhuo), que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Saúl Simancas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Everything Honky tonky

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Èric Montserrat va estar a punt de posar per davant a Everything amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Martínez de Tejada va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 67 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Vasilică Marinescu amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Rubén Sáenz Ribas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joan Esterri.