Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivian Team (1337232) - RacingsS (118160) » 289625945: T31/J5/IX

Liga 289625945 Información oficial sobre el partido 289625945 en Hattrick

11.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IX.766 (61037)

TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 2 - 1 Union FONTINVANZ Alineación oficial del equipo 'Union FONTINVANZ' en el partido
0 - 1 Erwin Bamberger (83')
? (Pan) ?? (Hanzhuo) (84') 1 - 1
Saúl Simancas (88') 2 - 1
TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 2 - 1 Union FONTINVANZ Alineación oficial del equipo 'Union FONTINVANZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 4 - 0 Union FONTINVANZ Alineación oficial del equipo 'Union FONTINVANZ' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOFUMAOS F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del TOFUMAOS s'esgargamellaven dempeus per esperonar 潘 (Pan) 汉卓 (Hanzhuo) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): TOFUMAOS prenia la batuta de l'encontre al minut 88, quan en Saúl Simancas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Tito Ruocco va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TOFUMAOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): TOFUMAOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jasper Dever en un 1 contra 1 amb el porter Remi Hooijenga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TOFUMAOS, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Raúl Isusi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jasper Dever de TOFUMAOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Union FONTINVANZ

Goles Goles

  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Erwin Bamberger rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Renato Attanasio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Hugo De La Vega va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Anel Ristić va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrique Martínez de Tejada va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Marek Cekiera de FONTINVANZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Hugo De La Vega de FONTINVANZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Marek Cekiera de FONTINVANZ va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pjetër Ruhani va prendre el seu rol al minut 77.