Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sly Decay (800579) - Andreu Fontas FC (439997) » 289625219: T31/J6/IX

Liga 289625219 Información oficial sobre el partido 289625219 en Hattrick

18.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / IX.753 (61024)

Los Entumecios F.M. Alineación oficial del equipo 'Los Entumecios F.M.' en el partido 6 - 1 boix team Alineación oficial del equipo 'boix team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Entumecios F.M. Alineación oficial del equipo 'Los Entumecios F.M.' en el partido 2 - 1 boix team Alineación oficial del equipo 'boix team' en el partido
Tiene mucha potra 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Entumecios F.M.

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Entumecios el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tarald Hammer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Entumecios van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Garay va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): André Paranaense va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Entumecios, Vasco Fernandes Barros, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Als 62 minuts, Tarald Hammer va ampliar l'avantatge de Entumecios amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Elber Abregu va augmentar l'avantatge de Entumecios a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Entumecios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vasco Fernandes Barros des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Marcelo Inzaurdiaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Enrique Armas ocupà el lloc d'en Angelo Wiemers al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Entumecios quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Després de 74 minuts, Entumecios va veure com el seu jugador Niclas Ekenlius havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alberto Garrido entraria per ocupar el seu lloc.

boix team

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, István Deák va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per boix en aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jody Fratoni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): boix va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Remus Ciocan va quedar-se sol davant el porter Pancracio Huarac, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tauro Goicoechea quasi aconsegueix empatar per boix al minut 36, però Pancracio Huarac va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Enrique Armas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tauro Goicoechea de boix es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.