Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celetés (124057) - Sly Decay (800579) » 289625217: T31/J5/IX

Liga 289625217 Información oficial sobre el partido 289625217 en Hattrick

11.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IX.753 (61024)

Dharma Initiative Recruiting Project Alineación oficial del equipo 'Dharma Initiative Recruiting Project' en el partido 0 - 2 Los Entumecios F.M. Alineación oficial del equipo 'Los Entumecios F.M.' en el partido
0 - 1 André Paranaense (5')
0 - 2 Sebastian Martinese (27')
Dharma Initiative Recruiting Project Alineación oficial del equipo 'Dharma Initiative Recruiting Project' en el partido 0 - 2 Los Entumecios F.M. Alineación oficial del equipo 'Los Entumecios F.M.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dharma Initiative Recruiting Project Alineación oficial del equipo 'Dharma Initiative Recruiting Project' en el partido 1 - 1 Los Entumecios F.M. Alineación oficial del equipo 'Los Entumecios F.M.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dharma Initiative Recruiting Project

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pancracio Huarac i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a dharma, però el xut de Jyrki Berner va sortir bastant desviat.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simo Tahvel va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 79. En Harm Jan Boschman va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mukhtar Haj-Malik de dharma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de dharma, en Raúl Saraiva, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Los Entumecios F.M.

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en André Paranaense va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Entumecios l'avantatge per 0 - 2. Sebastian Martinese en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Tarald Hammer de Entumecios al minut 41 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Angelo Wiemers, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Entumecios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasco Fernandes Barros de Entumecios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.