Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Manacor (1585304) - Cuspedriños F.C. (778891) » 289622961: T31/J1/IX

Liga 289622961 Información oficial sobre el partido 289622961 en Hattrick

14.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.713 (60984)

R.C.D. Bernators Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Bernators' en el partido 0 - 2 limon C.D Alineación oficial del equipo 'limon C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Bernators Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Bernators' en el partido 2 - 0 limon C.D Alineación oficial del equipo 'limon C.D' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Bernators

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bernators va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ben Marbjerg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Murgoci es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

limon C.D

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El limon era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Maurício Rodrigues va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pedro Salgado va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Salgado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcio Vespa al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vincent Kohm, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vincent Kohm.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Berry Oude Weernink s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.