Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAL_YURI-JOSE-LUCIA-SE -SACANSA-EL-TRIO (314020) - TOMAYA (1436829) » 289622960: T31/J1/IX

Liga 289622960 Información oficial sobre el partido 289622960 en Hattrick

14.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.713 (60984)

Nosdelagana Alineación oficial del equipo 'Nosdelagana' en el partido 1 - 3 No replay Alineación oficial del equipo 'No replay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nosdelagana Alineación oficial del equipo 'Nosdelagana' en el partido 1 - 0 No replay Alineación oficial del equipo 'No replay' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nosdelagana

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del replay. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Philippe Collard la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nosdelagana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Karol Karda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nosdelagana.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jonás Cantoni no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Karol Karda, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

No replay

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bernard Sans de replay es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de replay eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 85, Amancio Freire va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Passaven 88 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Amancio Freire va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de replay van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Slavomil Horák va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de replay va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Amancio Freire, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de replay va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adi Volovlek va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Niklas Haraldsson de replay es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.