Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcasser C.F (437411) - MORRALLETA F.S. (794537) » 289621297: T31/J5/IX

Liga 289621297 Información oficial sobre el partido 289621297 en Hattrick

11.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IX.683 (60954)

Fendetestas C.D. Alineación oficial del equipo 'Fendetestas C.D.' en el partido 2 - 2 Trulock Alineación oficial del equipo 'Trulock' en el partido
0 - 1 Renato Rueda Vicioso (38')
José Bedia (39') 1 - 1
1 - 2 Georg Latte (44')
Xavier Macià (85') 2 - 2
Fendetestas C.D. Alineación oficial del equipo 'Fendetestas C.D.' en el partido 2 - 2 Trulock Alineación oficial del equipo 'Trulock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fendetestas C.D. Alineación oficial del equipo 'Fendetestas C.D.' en el partido 3 - 0 Trulock Alineación oficial del equipo 'Trulock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fendetestas C.D.

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, José Bedia igualava per Fendetestas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 85. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Xavier Macià va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Celestino Unceta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Celestino Unceta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fendetestas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Fendetestas va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però José Bedia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Trovato va estar a punt d'empatar per a Fendetestas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juhi Uusikorpi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Fendetestas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Anzelm Osyda no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Ribet va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Camilo Careta.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Misterka de Fendetestas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Juan Camilo Careta de Fendetestas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Robert Misterka va prendre el seu rol al minut 43.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Johan Hecht.

Trulock

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Trulock va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Renato Rueda Vicioso, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Trulock eren letals, i Georg Latte va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Andoni Larragoitia de Trulock va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Richard Pachl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trulock va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Sarabia de Trulock la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renato Rueda Vicioso de Trulock es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georg Latte de Trulock va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Daniel Macheiner ocupà el lloc d'en Michelangelo Ursic al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Trulock quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luis Sarabia ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.