Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tie Fighters (120837) - Espinardo City F.C. (1435170) » 289617636: T31/J14/IX

Liga 289617636 Información oficial sobre el partido 289617636 en Hattrick

13.11.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / IX.617 (60888)

Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'Villa Rosa' en el partido 3 - 2 Guacara FC Alineación oficial del equipo 'Guacara FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'Villa Rosa' en el partido 1 - 7 Guacara FC Alineación oficial del equipo 'Guacara FC' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa Rosa

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Artem Semerenko entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Villa, un peu providencial d'en Benedicto Diago va situar el 1-1 al panell digital.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Benedicto Diago de Villa aconseguir un gol al minut 59 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Villa va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Krisztián Fehér va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Puniša Luković va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Krisztián Fehér, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Benedicto Diago. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Guacara FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fabrice Bonhomme va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Guacara va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Elías Vilches va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sven-Carsten Silbergasser va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabrice Bonhomme després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rihards Dzenis va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Daniel Alencar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rihards Dzenis, però la pilota va topar amb el travesser.