Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mushroomhead (802207) - naya_fcb (794779) » 289614654: T31/J11/IX

Liga 289614654 Información oficial sobre el partido 289614654 en Hattrick

23.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / IX.564 (60835)

The Gerrard Team Alineación oficial del equipo 'The Gerrard Team' en el partido 1 - 4 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Gerrard Team Alineación oficial del equipo 'The Gerrard Team' en el partido 3 - 1 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Gerrard Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Als 67 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Gerrard va acabar amb la pilota als peus de Barış Gökdağ que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Grégory Lebec va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gerrard se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Obradovic de Gerrard es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 37, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 204 Minuto 39 (Ocasión de penalti): En Barış Gökdağ va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Gerrard va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan John Allen va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Nacho Quera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gerrard a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Stanislav Lysák va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Gotthold Ephraim Henge tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Xuti Qui Pugui

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Mikhail Arifullin va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Adelício Coelho Neto es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Luca Hendel va augmentar l'avantatge de Pugui a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mikhail Arifullin la va rematar Fred Lenaers amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pugui el 0 - 3.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Pugui va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Félix Navarrete Tome va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Meinrad Rising va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Meinrad Rising, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pugui va quedar sense poder incrementar el seu marcador.