Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Importancia Capital (1598647) - Deportivo Listowel (436325) » 289614403: T31/J4/IX

Liga 289614403 Información oficial sobre el partido 289614403 en Hattrick

04.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / IX.560 (60831)

El kiwi eres tu Alineación oficial del equipo 'El kiwi eres tu' en el partido 2 - 0 Real Benicalap de Valencia Alineación oficial del equipo 'Real Benicalap de Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El kiwi eres tu Alineación oficial del equipo 'El kiwi eres tu' en el partido 4 - 0 Real Benicalap de Valencia Alineación oficial del equipo 'Real Benicalap de Valencia' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El kiwi eres tu

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Sebastián Segredo va donar a kiwi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Martin Venglár va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Nixander Agoglia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Danilo Marconatto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pauliño Lezón per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Danilo Marconatto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Roca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Rafael Aguilo gairebé va marcar per a kiwi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Martin Venglár va sortir molt desviat al minut 73.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Sergio Revuelta de kiwi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Roca va prendre el seu rol al minut 29.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Nixander Agoglia no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rinze Bolt.

Real Benicalap de Valencia

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nixander Agoglia es va comportar com un juvenil al minut 21 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Víctor Sáenz Rivas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Camps ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Benicalap va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lars Kyhlander.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Víctor Sáenz Rivas de Benicalap va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.