Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chibitooon (1594781) - Unión Balompédica Toreros (1455504) » 289613646: T31/J10/IX

Liga 289613646 Información oficial sobre el partido 289613646 en Hattrick

16.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / IX.546 (60817)

Athletico Van Basten Alineación oficial del equipo 'Athletico Van Basten' en el partido 0 - 3 Unión Balompédica Toreros Alineación oficial del equipo 'Unión Balompédica Toreros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletico Van Basten Alineación oficial del equipo 'Athletico Van Basten' en el partido 2 - 1 Unión Balompédica Toreros Alineación oficial del equipo 'Unión Balompédica Toreros' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Van Basten

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aleksander Rasała va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Athletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Aleksander Rasała va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Athletico va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jürgen Benbassat va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christophe Rocca de Athletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Christophe Rocca de Athletico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Athletico puguin veure en Aleksander Rasała jugant de nou; ja que al minut 33 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jan Søndrål el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Quan en Tijl van der Toorn es va retirar del terreny de joc al minut 87 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Athletico es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Unión Balompédica Toreros

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ínigo Seras Blanco va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): Henrik Wielinga va deixar patent la seva inexperiència al minut 42, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Ettore Caruso va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Balompédica.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joris Moreau va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jérémie Deligne va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Balompédica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juhani Rinta-Pantti no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Emili Planelles al camp.