Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Gitanitos (1578194) - RAYO VALLECANO DE MADRID CF (486951) » 289613038: T31/J12/IX

Liga 289613038 Información oficial sobre el partido 289613038 en Hattrick

30.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / IX.535 (60806)

Gravedad F.C. Alineación oficial del equipo 'Gravedad F.C.' en el partido 5 - 0 Mañicos FurgolClub Alineación oficial del equipo 'Mañicos FurgolClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gravedad F.C. Alineación oficial del equipo 'Gravedad F.C.' en el partido 6 - 0 Mañicos FurgolClub Alineación oficial del equipo 'Mañicos FurgolClub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gravedad F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Erick Groener va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jovan Jovanović va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Gravedad posava el marcador 1 a 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Jovan Jovanović va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Gravedad va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yüce Bozan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Gravedad va augmentar la diferència quan Emilio Kuepfer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Gravedad va obtenir un penal al minut 68, que va llançar a la perfecció Alfonso Villaverde. 5 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Gravedad per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jovan Jovanović, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Albert Richel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Anganga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfonso Villaverde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Yüce Bozan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gravedad a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Albert Richel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Kuepfer de Gravedad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 6 (Tirita (médico)): Jovan Jovanović va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Gravedad es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Mañicos FurgolClub

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ieltxu Lizarzaburu de FurgolClub va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fernando Vicente Collado després que el jugador de FurgolClub li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.