Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Row team (1438055) - Sin Recursos (1459514) » 289602282: T31/J12/IX

Liga 289602282 Información oficial sobre el partido 289602282 en Hattrick

30.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / IX.343 (60614)

Row team Alineación oficial del equipo 'Row team' en el partido 4 - 1 MAMPORREROS Alineación oficial del equipo 'MAMPORREROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Row team Alineación oficial del equipo 'Row team' en el partido 1 - 4 MAMPORREROS Alineación oficial del equipo 'MAMPORREROS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Row team

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Per Mårtensson va saber trobar la xarxa rival. team desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el team va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Per Mårtensson aconseguint el 2 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a team i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 78 minuts de joc. Mentre en Per Mårtensson el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Omar Andrés Rodríguez va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): Enrique Moncayo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Stan Hanel. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): El jugador de team Pablo Frexanet va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Henning Bremnes va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Vitório Gaivota va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de team estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Omar Andrés Rodríguez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

MAMPORREROS

Goles Goles

  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Eimantas Vilijošius de MAMPORREROS després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Jaimy Vliegenthart l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 20 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en César Acheros amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eimantas Vilijošius sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El MAMPORREROS creava perill des de la dreta al minut 70, però en Jacek Jaros, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eimantas Vilijošius desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christophe Mathelin de MAMPORREROS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Manel Sánchez de MAMPORREROS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eimantas Vilijošius de MAMPORREROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dragos Toma, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.