Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.CamPorrobles (799507) - Telepo F.C. (994211) » 289601422: T31/J6/IX

Liga 289601422 Información oficial sobre el partido 289601422 en Hattrick

18.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / IX.328 (60599)

C.D.CamPorrobles Alineación oficial del equipo 'C.D.CamPorrobles' en el partido 1 - 0 U.D. DFK2 Alineación oficial del equipo 'U.D. DFK2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.CamPorrobles Alineación oficial del equipo 'C.D.CamPorrobles' en el partido 2 - 1 U.D. DFK2 Alineación oficial del equipo 'U.D. DFK2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.CamPorrobles

Goles Goles

  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador Juan Carlos Aláez Corral de C.D.CamPorrobles, després de 85 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): C.D.CamPorrobles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Othello Vekemans ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): C.D.CamPorrobles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Segimon Parcerisas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacek Zapaśnik.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Josep Enric Carod del C.D.CamPorrobles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arie de Boer va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Jacek Zapaśnik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Marcus de C.D.CamPorrobles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de C.D.CamPorrobles, en Jesper Martinsson, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

U.D. DFK2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Raúl Antonio Cabilla va estar a punt de posar per davant a U.D. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Flor Tugurlan va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Carlos Aláez Corral es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Flor Tugurlan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anatoly Osherov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Paco Pérez Melgarejo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.