Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ud La Solana (802084) - ChiquiliN FC (1593087) » 289598996: T31/J2/IX

Liga 289598996 Información oficial sobre el partido 289598996 en Hattrick

21.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.285 (60556)

Er Magala Alineación oficial del equipo 'Er Magala' en el partido 5 - 0 ChiquiliN FC Alineación oficial del equipo 'ChiquiliN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Er Magala Alineación oficial del equipo 'Er Magala' en el partido 9 - 0 ChiquiliN FC Alineación oficial del equipo 'ChiquiliN FC' en el partido
Es un cenizo 9.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Er Magala

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Óscar Ariño, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eliseu Cristimil, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Magala va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Farrús, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magala va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Misu Sârbu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Magala va aconseguir el 5 - 0 quan Mircea Porumb va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Gabriel Pineda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Eliseu Cristimil, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eliseu Cristimil, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miloš Jovanović no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Misu Sârbu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juanjo Debrul de Magala es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Farrús.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Romain Moreaux de Magala s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

ChiquiliN FC

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Óscar Ariño va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Esteban Povill. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): El jugador de ChiquiliN Miloš Jovanović va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alex Bælum va entrar en el seu lloc.