Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

renovamus (1367029) - Kimi Galaxy (434602) » 289598153: T31/J1/IX

Liga 289598153 Información oficial sobre el partido 289598153 en Hattrick

14.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.270 (60541)

renovamus Alineación oficial del equipo 'renovamus' en el partido 3 - 3 sucius team Alineación oficial del equipo 'sucius team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
renovamus Alineación oficial del equipo 'renovamus' en el partido 2 - 0 sucius team Alineación oficial del equipo 'sucius team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

renovamus

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vuk Ðorđević, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nasi Mònico va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tibor Vereska, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 47 gràcies a la jugada de Karl Heiland, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El renovamus ho intentava per la dreta per mitjà de Giovanni Arcieri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Karl Heiland va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl Heiland de renovamus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Escalante de renovamus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Giovanni Arcieri de renovamus s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Juan Miguel Oyarce va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de renovamus es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

sucius team

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de sucius van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en David Derenne.
  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): David Derenne va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 28.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Derenne de sucius va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tijl Blom de sucius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, David Derenne de sucius va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.