Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coll de Nargo C.F. (1339072) - Palafolls (1462933) » 289596194: T31/J1/IX

Liga 289596194 Información oficial sobre el partido 289596194 en Hattrick

14.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.235 (60506)

khavrons Alineación oficial del equipo 'khavrons' en el partido 3 - 4 inosencia Alineación oficial del equipo 'inosencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
khavrons Alineación oficial del equipo 'khavrons' en el partido 2 - 1 inosencia Alineación oficial del equipo 'inosencia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,1 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

khavrons

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): khavrons equilibrava la balança al minut 11. En Mariano Vellosillo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Mariano Vellosillo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 38 de joc. Avraham Glazer es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 40 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ahmed Nasrabadhi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Nikola Filipović va estar a punt d'empatar per a khavrons quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Csaba Pintér va desviar la pilota a l'últim instant.

inosencia

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip inosencia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ennio Cernetigh va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Sergio Contamina donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): En William van der Lem va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Fredrik Kullener la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fredrik Kullener va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fredrik Kullener ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Adri Lafeber va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Rubén Osta Font va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.