Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

To Ciervos (1577965) - cambazo (1602125) » 289592792: T31/J5/IX

Liga 289592792 Información oficial sobre el partido 289592792 en Hattrick

11.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IX.174 (60445)

Atlético Graíces Alineación oficial del equipo 'Atlético Graíces' en el partido 3 - 3 Magateam United Alineación oficial del equipo 'Magateam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Graíces Alineación oficial del equipo 'Atlético Graíces' en el partido 4 - 1 Magateam United Alineación oficial del equipo 'Magateam United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Graíces

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pascal Boudin de Atlético aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cédric Caplot la va rematar Pascal Boudin amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atlético el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vincenzo Gasparri va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Cédric Caplot una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Víctor Coscarate va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Pascal Boudin del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Natalino Trimone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Giorgio Arcea de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Davide Torroni de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Thomas Läfvenell probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Magateam United

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant Simó Barrabeig va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): David Jofresa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Magateam, Fermín Frito, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Salvador Clavijo Pérez de Magateam va marcar de penal l'empat al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Salvador Clavijo Pérez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melchior Baron Wendhausen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Magateam van seguir progressant per la banda dreta. Salvador Clavijo Pérez va tenir la seva oportunitat al minut 43, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fermín Frito quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Fermín Frito de Magateam va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!