Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TB Team 2 (311938) - almeria f.s (1457571) » 289589784: T31/J9/IX

Liga 289589784 Información oficial sobre el partido 289589784 en Hattrick

09.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / IX.120 (60391)

Yumpeiro Alineación oficial del equipo 'Yumpeiro' en el partido 1 - 3 almeria f.s Alineación oficial del equipo 'almeria f.s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yumpeiro Alineación oficial del equipo 'Yumpeiro' en el partido 2 - 0 almeria f.s Alineación oficial del equipo 'almeria f.s' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yumpeiro

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lisandro Ferrari ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yumpeiro es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Yumpeiro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Abel Amador va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lisandro Ferrari va entorpir al marcador d'en Ernest Ritter per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Josué Palomeque! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jacob Kirkegaard va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Ambrósio Arega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Abel Amador de Yumpeiro va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

almeria f.s

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Arnedo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de almeria Manuel Arnedo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Viego va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de almeria i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Abel Amador va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de almeria, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Manuel Arnedo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Atád Illés va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): almeria van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Platonas Allatinis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Atád Illés al minut 70 semblava entrar, però Francisco Ybarra Aznar va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Melcior Ribes de almeria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Barnabás Wagner de almeria es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Platonas Allatinis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Viego.