Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona.F.C.D. (1414011) - Iman Txikis K.E. (118813) » 289588635: T31/J2/IX

Liga 289588635 Información oficial sobre el partido 289588635 en Hattrick

21.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.100 (60371)

Palas CD Alineación oficial del equipo 'Palas CD' en el partido 4 - 0 Punks F.C. Alineación oficial del equipo 'Punks F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palas CD Alineación oficial del equipo 'Palas CD' en el partido 3 - 0 Punks F.C. Alineación oficial del equipo 'Punks F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palas CD

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Palas va ser John Shillinglaw.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Palas va augmentar la diferència quan Bjørn Hansen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Palas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hanna Turk Abu-Jaber, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Palas va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Patrycy Koszembar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Bjørn Hansen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hilário Gradíssimo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rolf Bomhoff va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jesús Portabales una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Leonards Voldiņš va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Portabales va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 70. En Patrycy Koszembar va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Coquero va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hilário Gradíssimo de Palas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Abel Babastro va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Palas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Punks F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Punks van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Onat Feyiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Petri Peitsamo de Punks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pedro Salva després que el jugador de Punks li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lieven Vissers de Punks es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de Punks, en Leonards Voldiņš, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.