Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Buenos Aires (1585065) - Teiponcitos United (1592074) » 289580775: T31/J11/VIII

Liga 289580775 Información oficial sobre el partido 289580775 en Hattrick

23.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VIII.2007 (179550)

C.F. Buenos Aires Alineación oficial del equipo 'C.F. Buenos Aires' en el partido 3 - 0 WimWamWoom FC Alineación oficial del equipo 'WimWamWoom FC' en el partido
Alexander MacEoin (24') 1 - 0
Jimmy Vieillard (44') 2 - 0
Yannick Sauber (58') 3 - 0
C.F. Buenos Aires Alineación oficial del equipo 'C.F. Buenos Aires' en el partido 3 - 0 WimWamWoom FC Alineación oficial del equipo 'WimWamWoom FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F. Buenos Aires Alineación oficial del equipo 'C.F. Buenos Aires' en el partido 6 - 0 WimWamWoom FC Alineación oficial del equipo 'WimWamWoom FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Buenos Aires

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Alexander MacEoin va donar a Buenos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jimmy Vieillard, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Buenos.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Yannick Sauber de Buenos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivars Pudžs va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Sevan Ruiz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alexander MacEoin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ryan van Wetten. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Christiaan Fabrie va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Taboada per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sevan Ruiz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Inocencio Serrahima de Buenos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malte Fellinger de Buenos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

WimWamWoom FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulín Martínez Berro de WimWamWoom es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Paulín Martínez Berro es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): WimWamWoom es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paulín Martínez Berro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor La Serna al camp.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, WimWamWoom va veure com el seu jugador Víctor La Serna havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Sylvain Bretel entraria per ocupar el seu lloc.