Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escarabajos tostados (1435615) - Rusa Polaka (1415350) » 289578547: T31/J14/VIII

Liga 289578547 Información oficial sobre el partido 289578547 en Hattrick

13.11.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.1967 (179510)

Mai la Toquem Alineación oficial del equipo 'Mai la Toquem' en el partido 0 - 3 Los pichapiedra de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Los pichapiedra de Bilbao' en el partido
0 - 1 Benjamín Gutiérrez (30')
0 - 2 Benjamín Gutiérrez (60')
0 - 3 Till-Werner Bernschneider (64')
Mai la Toquem Alineación oficial del equipo 'Mai la Toquem' en el partido 0 - 3 Los pichapiedra de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Los pichapiedra de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mai la Toquem Alineación oficial del equipo 'Mai la Toquem' en el partido 2 - 0 Los pichapiedra de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Los pichapiedra de Bilbao' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mai la Toquem

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Toquem va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ambrosio Nohl en un 1 contra 1 amb el porter Przemysław Krychowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jonny Widerstad va deixar a Evandro Furlan assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Toquem va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop József Vágó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Toquem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Jozef Bukta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Ambrosio Nohl no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61, József Vágó de Toquem va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Los pichapiedra de Bilbao

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): pichapiedra va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 30. Benjamín Gutiérrez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el pichapiedra va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Benjamín Gutiérrez aconseguint el 0 - 2.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Till-Werner Bernschneider de pichapiedra va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de pichapiedra, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juha Nikkinen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thomas Sieder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juha Nikkinen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.