Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vibe CF (1332503) - Canido Diablos (990140) » 289573982: T31/J6/VIII

Liga 289573982 Información oficial sobre el partido 289573982 en Hattrick

18.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.1886 (179429)

acciteam Alineación oficial del equipo 'acciteam' en el partido 1 - 2 Ciudad de Cadiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Cadiz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
acciteam Alineación oficial del equipo 'acciteam' en el partido 4 - 0 Ciudad de Cadiz C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Cadiz C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

acciteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Nikolai Gravesen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Eric Bacon la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): acciteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Ángel Yelpo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Egon Funch.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Eric Bacon va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Eric Bacon va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al 65, Nikolai Gravesen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Egon Funch. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Eric Bacon va estar a punt d'empatar per a acciteam quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Egon Funch va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Per Hagen de acciteam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de acciteam, en Miguel Ángel Yelpo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ciudad de Cadiz C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Torbernt Kjellskär va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 27.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ciudad el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Márton László va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ciudad, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Manfried Willberger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Vincenzo Perego va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): David Duvernoy va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Vincenzo Perego, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysiek Wykręt de Ciudad es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.