Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teen Wolf (1461578) - _Athletic_Club_ (122867) » 289573126: T31/J2/VIII

Liga 289573126 Información oficial sobre el partido 289573126 en Hattrick

21.08.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VIII.1871 (179414)

at.catala Alineación oficial del equipo 'at.catala' en el partido 1 - 0 _Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido
Ezequiel González (43') 1 - 0
at.catala Alineación oficial del equipo 'at.catala' en el partido 1 - 0 _Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
at.catala Alineación oficial del equipo 'at.catala' en el partido 2 - 0 _Athletic_Club_ Alineación oficial del equipo '_Athletic_Club_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

at.catala

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el at.catala va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ezequiel González, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): at.catala va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ezequiel Rueda Pérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): at.catala per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Carlos Salcedo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Ezequiel González, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Salcedo de at.catala va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ezequiel González va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

_Athletic_Club_

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el _Athletic_Club_ estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Javier Sierra Márquez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Frederic Planas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de _Athletic_Club_ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Sierra Márquez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El _Athletic_Club_ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en José García de Samaniego va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de _Athletic_Club_, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Israel Gontad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Miguel Moncayo de _Athletic_Club_ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Rocaful es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Israel Gontad de _Athletic_Club_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Passats 42 minuts de joc, en Silvio Rojas Aguado de _Athletic_Club_ va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Javier Sierra Márquez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.