Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DarkTaws Team (122497) - Ortiguera CF (1455691) » 289572891: T31/J13/VIII

Liga 289572891 Información oficial sobre el partido 289572891 en Hattrick

06.11.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VIII.1866 (179409)

ac.xtreme Alineación oficial del equipo 'ac.xtreme' en el partido 1 - 1 Ortiguera CF Alineación oficial del equipo 'Ortiguera CF' en el partido
0 - 1 Titus Heierling (67')
Malang Deya (72') 1 - 1
ac.xtreme Alineación oficial del equipo 'ac.xtreme' en el partido 1 - 1 Ortiguera CF Alineación oficial del equipo 'Ortiguera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ac.xtreme Alineación oficial del equipo 'ac.xtreme' en el partido 3 - 2 Ortiguera CF Alineación oficial del equipo 'Ortiguera CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ac.xtreme

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ac.xtreme una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Malang Deya, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nils Rafoss va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Czesław Galewski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ac.xtreme se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elpidio Colella va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Yiftach Hilel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Malang Deya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ac.xtreme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Emil Prossner de ac.xtreme va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isaak Neissl va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Czesław Galewski de ac.xtreme va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luca Ghetti va prendre el seu rol al minut 61.

Ortiguera CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): En Titus Heierling va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 67. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ortiguera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Timo Schmitzberger va desviar el xut final de Eli Daniel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Paco Arbos Marin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Timo Schmitzberger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Eli Daniel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Przemysław Norberciak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Arbos Marin de Ortiguera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.