Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los oso panda (1366505) - flo atlètic (493046) » 289565186: T31/J5/VIII

Liga 289565186 Información oficial sobre el partido 289565186 en Hattrick

11.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.1729 (179272)

Sanji Team Alineación oficial del equipo 'Sanji Team' en el partido 3 - 0 flo atlètic Alineación oficial del equipo 'flo atlètic' en el partido
Jean-Marie Aardewijn (20') 1 - 0
Óscar Naranco (29') 2 - 0
Michael Jeppesen (55') 3 - 0
Sanji Team Alineación oficial del equipo 'Sanji Team' en el partido 3 - 0 flo atlètic Alineación oficial del equipo 'flo atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sanji Team Alineación oficial del equipo 'Sanji Team' en el partido 5 - 1 flo atlètic Alineación oficial del equipo 'flo atlètic' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanji Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 20 i semblava que Sanji desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Jean-Marie Aardewijn va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Als 29 minuts, Óscar Naranco va ampliar l'avantatge de Sanji amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sanji va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michael Jeppesen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Sierralta va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Petr Píštěk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michael Jeppesen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Ríos Mendez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Sanji ho intentava per la dreta per mitjà de Michael Jeppesen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Tarmo Knaappila gairebé va marcar per a Sanji des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tarmo Knaappila va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Alberto Sierralta de Sanji va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Jesús Cabello de Sanji es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Jesús Cabello de Sanji va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Furão va entrar en el seu lloc.

flo atlètic

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Jorge Ríos Mendez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Cabello, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Israel Rozban va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Simon Gustave amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Arturo Escudero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jorge Ríos Mendez.