Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canyamars C.F. (1431363) - Fitoria C.B. (778342) » 289564681: T31/J5/VIII

Liga 289564681 Información oficial sobre el partido 289564681 en Hattrick

11.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.1720 (179263)

Canyamars C.F. Alineación oficial del equipo 'Canyamars C.F.' en el partido 3 - 0 Steaua Delgrifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Delgrifo' en el partido
Narcís Soler (27') 1 - 0
Paco Gabiola (60') 2 - 0
Olli Sinivuori (71') 3 - 0
Canyamars C.F. Alineación oficial del equipo 'Canyamars C.F.' en el partido 3 - 0 Steaua Delgrifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Delgrifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Canyamars C.F. Alineación oficial del equipo 'Canyamars C.F.' en el partido 3 - 0 Steaua Delgrifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Delgrifo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canyamars C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Narcís Soler, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Axel Lorette va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Canyamars, Paco Gabiola, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Paco Gabiola va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 71 de joc. Olli Sinivuori es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Olli Sinivuori del Canyamars ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Cergueira al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Leonard Luncik va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paco Gabiola per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Cergueira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Leonard Luncik es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Gabiola de Canyamars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tzeko Balev.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Hristo Kongar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Canyamars es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Canyamars va fer una substitució al minut 75. Leonard Luncik va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gianmarco Mendizábal.

Steaua Delgrifo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergi Ortega de Delgrifo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.