Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Ladillas FC (1369326) - Ddoblado FC (1437865) » 289555444: T31/J6/VIII

Liga 289555444 Información oficial sobre el partido 289555444 en Hattrick

18.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.1555 (179098)

Zarandajos Alineación oficial del equipo 'Zarandajos' en el partido 2 - 4 Cromados Sant Feliu Alineación oficial del equipo 'Cromados Sant Feliu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zarandajos Alineación oficial del equipo 'Zarandajos' en el partido 2 - 1 Cromados Sant Feliu Alineación oficial del equipo 'Cromados Sant Feliu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarandajos

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Als 72 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Zarandajos va acabar amb la pilota als peus de Mauricio Ordoñez Saez que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els seguidors del Zarandajos van tornar a saltar d'alegria al minut 76. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Christoffer Vendelbo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Mauricio Ordoñez Saez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zarandajos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Rafael González Santa Cruz va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Zarandajos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carmelo Gundín va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Olexiy Tartak va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Saúl Cabrera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Zarandajos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Cromados Sant Feliu

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mario Messineo de Cromados va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Enrique Mazas de Cromados va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jesús Giménez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Enrique Mazas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Cromados va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gary Frederick.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Mario Messineo de Cromados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Enrique Mazas no era cap impediment.