Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONDIZ (1591522) - lions city (1432061) » 289554075: T31/J11/VIII

Liga 289554075 Información oficial sobre el partido 289554075 en Hattrick

23.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VIII.1530 (179073)

Tierra de Campos Alineación oficial del equipo 'Tierra de Campos' en el partido 2 - 0 DixTeam Alineación oficial del equipo 'DixTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tierra de Campos Alineación oficial del equipo 'Tierra de Campos' en el partido 1 - 1 DixTeam Alineación oficial del equipo 'DixTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,3 % 31,1 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tierra de Campos

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): El porter de Tierra va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mário Andorinho va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tierra van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sijmen Nicolai va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Tierra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Even Hornnes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Leonard Damian va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 76 de joc.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tierra van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 88 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mário Andorinho, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tierra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mário Andorinho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jukka-Pekka Kurra de Tierra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Uwe Zeininger de Tierra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

DixTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): Antonio Fontalquer va xutar magistralment una falta al minut 24 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en David Ubalde va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tierra. La jugada d'estratègia del DixTeam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bogdan Lisowiec va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Marcel de DixTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Víctor Marcel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Chaime Romero.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Tino Hügel ocupà el lloc d'en Antonio Fontalquer al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de DixTeam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Leonard Damian de DixTeam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.