Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

North Brockers (1598633) - Celtic Bidasoa (989396) » 289549352: T31/J9/VIII

Liga 289549352 Información oficial sobre el partido 289549352 en Hattrick

09.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VIII.1446 (178989)

ATLETICO ESCORPION F.C. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION F.C.' en el partido 4 - 4 Celtic Bidasoa Alineación oficial del equipo 'Celtic Bidasoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ATLETICO ESCORPION F.C. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION F.C.' en el partido 2 - 4 Celtic Bidasoa Alineación oficial del equipo 'Celtic Bidasoa' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO ESCORPION F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del ESCORPION amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Martin Mandreko en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ivan Albert, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Saim Çağlı sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Juan Orduña que, efectivament, va fer pujar el 3 - 3!
  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Una falta al minut 83 va provocar un lliure directe. Saim Çağlı el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 4 - 3, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): ESCORPION per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Francisco Girona va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Alberto Rubianes al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Matteo Nappa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Villamizar de ESCORPION va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Albert de ESCORPION va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Santos Abeleira estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Celtic Bidasoa

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Nissan Aberjel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Ebbo Fankhänel de Bidasoa va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bidasoa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ebbo Fankhänel.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Bidasoa sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Juan Cristóbal Stuven va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pascal Horak de Bidasoa va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Riccardo Amati que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Juan Cristóbal Stuven de Bidasoa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Juan Cristóbal Stuven de Bidasoa es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de Bidasoa Manuel Esles va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Perea va entrar en el seu lloc.