Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Topota madre (800021) - punxamunt (312625) » 289549095: T31/J1/VIII

Liga 289549095 Información oficial sobre el partido 289549095 en Hattrick

14.08.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VIII.1442 (178985)

Lluvia de Noviembre Alineación oficial del equipo 'Lluvia de Noviembre' en el partido 0 - 2 Furaredes Alineación oficial del equipo 'Furaredes' en el partido
0 - 1 Maxime Nuttinck (47')
0 - 2 Linardas Ilicevi?ius (64')
Lluvia de Noviembre Alineación oficial del equipo 'Lluvia de Noviembre' en el partido 0 - 2 Furaredes Alineación oficial del equipo 'Furaredes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lluvia de Noviembre Alineación oficial del equipo 'Lluvia de Noviembre' en el partido 1 - 3 Furaredes Alineación oficial del equipo 'Furaredes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lluvia de Noviembre

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Adalberto Abauth va poder marcar per a LLNFC en un servei de cantonada picat per en Víctor Conill quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Demétrio Real, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a LLNFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Demétrio Real, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Adalberto Abauth va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Marcel Pieneman de LLNFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Demétrio Real de LLNFC va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Leopoldo Marinello va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gerald Enke. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Furaredes

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Furaredes agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maxime Nuttinck amb mestria.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Linardas Ilicevičius va augmentar l'avantatge de Furaredes a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Radovan Lábik de Furaredes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Guillermo Cabirol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Furaredes al minut 37, però el xut de Linardas Ilicevičius va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Pita.