Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF LOS LOBEROS (1369291) - Cerditos Salvajes (1367203) » 289540666: T31/J8/VIII

Liga 289540666 Información oficial sobre el partido 289540666 en Hattrick

02.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VIII.1291 (178834)

CF LOS LOBEROS Alineación oficial del equipo 'CF LOS LOBEROS' en el partido 1 - 2 Callejeros CF Alineación oficial del equipo 'Callejeros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF LOS LOBEROS Alineación oficial del equipo 'CF LOS LOBEROS' en el partido 2 - 1 Callejeros CF Alineación oficial del equipo 'Callejeros CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF LOS LOBEROS

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pepe Vicente arribés a peus de Maurice Grabert, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LOBEROS el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Mark Masset va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LOBEROS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alessandro Carusone va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maurice Grabert va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Jimmy Christiansson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Carusone va estar a punt d'empatar per a LOBEROS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jimmy Christiansson va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismael Herrera de LOBEROS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, David Ferrant de LOBEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de LOBEROS, en Alessandro Carusone, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Callejeros CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Miloje Zdravković va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 39.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miloje Zdravković quedar desmarcat i marcar per a Callejeros al minut 79. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Callejeros sortien al contraatac. La falta llançada per Josep Francesc Barnils va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miloje Zdravković de Callejeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Peer Plasterk va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Callejeros estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.