Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Guitas (436727) - los betikitos futbol club (307503) » 289531886: T31/J11/VIII

Liga 289531886 Información oficial sobre el partido 289531886 en Hattrick

23.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VIII.1134 (178677)

Sporting Vettonia Alineación oficial del equipo 'Sporting Vettonia' en el partido 2 - 0 los betikitos futbol club Alineación oficial del equipo 'los betikitos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Vettonia Alineación oficial del equipo 'Sporting Vettonia' en el partido 2 - 0 los betikitos futbol club Alineación oficial del equipo 'los betikitos futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Vettonia

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 70 Héctor Mantilla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Als 81 minuts, Uladzimir Lameka va ampliar l'avantatge de Sporting amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Héctor Mantilla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vítor Fernando Monteiro va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Danilo Radmanović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Danilo Radmanović gairebé va marcar per a Sporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Guido Maslo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Patrycy Chodak al camp.

los betikitos futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Crispín Arnado quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Carlos Saurín-de la Torre de betikitos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Quentin Drouin de betikitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.