Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburones de Costa Brava (1578799) - Nicaragua Panik (1602290) » 289528451: T31/J6/VIII

Liga 289528451 Información oficial sobre el partido 289528451 en Hattrick

18.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.1073 (178616)

SV Joangui Alineación oficial del equipo 'SV Joangui' en el partido 1 - 4 Real Unión Deportiva C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SV Joangui Alineación oficial del equipo 'SV Joangui' en el partido 3 - 2 Real Unión Deportiva C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,5 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Joangui

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Erasmo Uceira, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Joangui.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Rafael Laval va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Kim Engebretsen de Joangui va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erasmo Uceira de Joangui va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Goran Anđelinić de Joangui es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Jérôme Bourgeaux de Joangui es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Real Unión Deportiva C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Deportiva es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Romolo De Francesco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sílvio Vitória de Deportiva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sílvio Vitória de Deportiva l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 80 de partit.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Martinus Legerstee des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Balthasar Achatz va desviar el xut final de Rubén Ulzurrún després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Simón Serrano Ezquerra va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Hans Lund va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 55, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.