Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bueu fc. (1417455) - MISS MARAÑUELA (1587318) » 289523215: T31/J14/VIII

Liga 289523215 Información oficial sobre el partido 289523215 en Hattrick

13.11.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.979 (54780)

RAYO JAMONACO Alineación oficial del equipo 'RAYO JAMONACO' en el partido 1 - 4 MISS MARAÑUELA Alineación oficial del equipo 'MISS MARAÑUELA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RAYO JAMONACO Alineación oficial del equipo 'RAYO JAMONACO' en el partido 1 - 3 MISS MARAÑUELA Alineación oficial del equipo 'MISS MARAÑUELA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,1 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO JAMONACO

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Quiroga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del JAMONACO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ivar Wiik al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Roca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JAMONACO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Viktar Naronski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): JAMONACO enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Pablo Quiroga.

MISS MARAÑUELA

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Niels-Jan Gabriëls va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MARAÑUELA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edward Gembicki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Moshe Shamgar va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a MARAÑUELA.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Stanislaus Noisternig va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Edward Gembicki per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Leo Luiz Deschl de MARAÑUELA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Alajos Sárvári va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Stanislaus Noisternig ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.