Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kingsdock FC (1584129) - Alicante citygang (1458039) » 289522644: T31/J10/VIII

Liga 289522644 Información oficial sobre el partido 289522644 en Hattrick

16.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VIII.969 (54770)

Sevilla-vitoria Alineación oficial del equipo 'Sevilla-vitoria' en el partido 3 - 2 Useras F.C Alineación oficial del equipo 'Useras F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sevilla-vitoria Alineación oficial del equipo 'Sevilla-vitoria' en el partido 4 - 1 Useras F.C Alineación oficial del equipo 'Useras F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla-vitoria

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sulho Rost, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sevilla-vitoria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 47.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Loïc Schaek de Sevilla-vitoria va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sevilla-vitoria contenien la respiració mentre en Roberto Fernández Prada s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carles Gallinas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Useras F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Useras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Uku Kosk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Useras va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eyal Hochfeld va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ádám Mészáros ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Manfred Oberhänsli de Useras va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Lapaza va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Bartholdus Kohlbreite va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.