Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Poblao CF (1420219) - Reá beti barompié (795144) » 289521539: T31/J14/VIII

Liga 289521539 Información oficial sobre el partido 289521539 en Hattrick

13.11.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.949 (54750)

Blood Angels Alineación oficial del equipo 'Blood Angels' en el partido 3 - 2 Tena`s Racing Alineación oficial del equipo 'Tena`s Racing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Blood Angels Alineación oficial del equipo 'Blood Angels' en el partido 2 - 6 Tena`s Racing Alineación oficial del equipo 'Tena`s Racing' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blood Angels

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nicolás Bajo Fernández. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Angels va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Julián Menéndez des de dins de l'àrea.
  • 120 Minuto 87 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Nicolás Bajo Fernández al minut 87, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Angels i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Angels per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brandon Collard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Angels a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julián Menéndez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaromír Mergl de Angels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tena`s Racing

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tena`s van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 76 quan Nathan Luberti sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 85. L'anotador per Tena`s va ser Nathan Luberti, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tena`s va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Ramírez va desviar el xut final de Vincent Gautier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Adán Arriaza va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Daniel Ramírez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 59, quan un error defensiu va deixar Franco Rodolfo Godoy completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tena`s Fabio Pedata quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Marlon Gommans l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Tena`s va fer una substitució al minut 88. Marlon Gommans va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fabrizio Nitz.