Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La piña-da viñas Fc (1418449) - RACING HUMANES (1372170) » 289518918: T31/J3/VIII

Liga 289518918 Información oficial sobre el partido 289518918 en Hattrick

28.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VIII.903 (54704)

ManDeb Alineación oficial del equipo 'ManDeb' en el partido 4 - 0 RACING HUMANES Alineación oficial del equipo 'RACING HUMANES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ManDeb Alineación oficial del equipo 'ManDeb' en el partido 2 - 0 RACING HUMANES Alineación oficial del equipo 'RACING HUMANES' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ManDeb

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, José Riquelme, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ManDeb es posava per davant!
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ManDeb pel centre va donar un gran resultat: el gol de Albert Molleja va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a ManDeb i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 32 minuts de joc. Mentre en Albert Molleja el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Enrique Ferra va augmentar l'avantatge de ManDeb a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nitay Ifrach va rematar alt.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Nitay Ifrach, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 73 minuts, el ManDeb va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Pérez de ManDeb va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Jeremy Förster de ManDeb va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Norbert Tattenbach ocupà el lloc d'en Luis Pérez al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de ManDeb quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jeremy Förster no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

RACING HUMANES

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Roland Urbansson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nitay Ifrach es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Darias de HUMANES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Semblava que Enrique Darias s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.