Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Victory (774799) - Real Salamar C.F. (1455951) » 289513776: T31/J5/VIII

Liga 289513776 Información oficial sobre el partido 289513776 en Hattrick

11.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.811 (54612)

aizbedia Alineación oficial del equipo 'aizbedia' en el partido 3 - 2 Real Salamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Salamar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aizbedia Alineación oficial del equipo 'aizbedia' en el partido 2 - 1 Real Salamar C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Salamar C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aizbedia

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ulfhard Sengel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del aizbedia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ingo Willms, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de aizbedia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ulfhard Sengel va posar el 3 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor José Ramos Zahler.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Killian Sallin de aizbedia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Salamar C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): El jugador Zavier Ibn-Nabil de Salamar es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El porter de Salamar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Frans Buijsert va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Angelo Teolato quasi redueix la diferència al marcador al minut 35, però una gran estirada d'en Norbert Gray va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salamar, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Márk Tiber va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Sánchez-Pertejo de Salamar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Márk Tiber de Salamar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Zavier Ibn-Nabil de Salamar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Nik Bouverot de Salamar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ludovic Prud´homme va prendre el seu rol al minut 82.