Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CELTA B SEGUNDA B (1335552) - baldrich (312694) » 289512189: T31/J1/VIII

Liga 289512189 Información oficial sobre el partido 289512189 en Hattrick

14.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VIII.783 (54584)

Bescanó Bean's Alineación oficial del equipo 'Bescanó Bean's' en el partido 1 - 5 THE ANDALUCIA XPRESS Alineación oficial del equipo 'THE ANDALUCIA XPRESS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bescanó Bean's Alineación oficial del equipo 'Bescanó Bean's' en el partido 0 - 5 THE ANDALUCIA XPRESS Alineación oficial del equipo 'THE ANDALUCIA XPRESS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bescanó Bean's

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En François Ducoin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bescanó, un peu providencial d'en Miguel Ángel Vindel va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Vindel de Bescanó amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

THE ANDALUCIA XPRESS

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Dmitry Sukhanovskiy de ANDAX va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dmitry Sukhanovskiy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Kostas Midas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Kostas Midas va augmentar l'avantatge de ANDAX a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Camilo Freitas, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Kostas Midas es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 21, però el porter va aturar el seu xut.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Kostas Midas de ANDAX va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Iivari Hyväoja al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Dmitry Sukhanovskiy va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Elvinas Čiūtas de ANDAX va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.