Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cajon Desastre (439525) - Aravaca Raptors (1580487) » 289512140: T31/J2/VIII

Liga 289512140 Información oficial sobre el partido 289512140 en Hattrick

21.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VIII.782 (54583)

Cajon Desastre Alineación oficial del equipo 'Cajon Desastre' en el partido 1 - 2 Aravaca Raptors Alineación oficial del equipo 'Aravaca Raptors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cajon Desastre Alineación oficial del equipo 'Cajon Desastre' en el partido 2 - 0 Aravaca Raptors Alineación oficial del equipo 'Aravaca Raptors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cajon Desastre

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Desastre prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Manuel Guillén va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Christian Monsen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Desastre.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aravaca. La jugada d'estratègia del Desastre per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Christian Monsen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Luigi Zavagli va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Guillén es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Aravaca Raptors

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Desastre. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Philip Stöglehner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aravaca es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 39.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Aravaca va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Piero Wendel aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Carlos Saura Pradas al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vittorio Vanin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ville Raitonen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Marek Kluz de Aravaca va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Philip Stöglehner va prendre el seu rol al minut 36.