Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Sockets (1598589) - totinaikos (1586738) » 289511098: T31/J8/VIII

Liga 289511098 Información oficial sobre el partido 289511098 en Hattrick

02.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VIII.763 (54564)

Els Sockets Alineación oficial del equipo 'Els Sockets' en el partido 2 - 2 totinaikos Alineación oficial del equipo 'totinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Els Sockets Alineación oficial del equipo 'Els Sockets' en el partido 3 - 1 totinaikos Alineación oficial del equipo 'totinaikos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Sockets

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dennis Engelund la va rematar Liberto Fernández Hernández amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sockets el 1 - 0.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sockets contenien la respiració mentre en Philipp Wohllaib s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Argiris Chatziioannou del Sockets ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lorenzo Roncoroni per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfonso Corbellini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Eustáquio Freire Lins es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Sockets per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Zenón Rato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Argiris Chatziioannou va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sockets es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Sockets Argiris Chatziioannou va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Güell va entrar en el seu lloc.

totinaikos

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pablo Ignacio Blancas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): totinaikos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 77, quan Fabrice Laurain va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Didac Jado, al minut 39 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Fabrice Laurain, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arne Leth.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Cristof Hove de totinaikos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.