Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huevones cf (308163) - Maxigol (490210) » 289511026: T31/J4/VIII

Liga 289511026 Información oficial sobre el partido 289511026 en Hattrick

04.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VIII.762 (54563)

Fair Play Reds Alineación oficial del equipo 'Fair Play Reds' en el partido 1 - 2 compañeiros Alineación oficial del equipo 'compañeiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fair Play Reds Alineación oficial del equipo 'Fair Play Reds' en el partido 2 - 1 compañeiros Alineación oficial del equipo 'compañeiros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fair Play Reds

Goles Goles

  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, Fair van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Dunga Fratino va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Dunga Fratino va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dunga Fratino hauria d'haver estat gol al minut 42 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lieven Lovato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Max Boyles estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasile Cârstea de Fair va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kadir Ahmed de Fair la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Christian Juhlin no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mauro Elso.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Vasile Cârstea no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

compañeiros

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador de compañeiros Nathan Ezinger va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 34 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Nathan Ezinger va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Amado després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrian Nedelcu va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de compañeiros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Levko Pilipchuk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 44 per Levko Pilipchuk va anar a parar a la creueta.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Levko Pilipchuk al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agop Selmi de compañeiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, compañeiros va veure com el seu jugador Max Peter Heßloch havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Lieven Lovato entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Kjetil Rudi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lieven Lovato va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.