Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coras (992818) - LOS DRAGON (795608) » 289508104: T31/J1/VIII

Liga 289508104 Información oficial sobre el partido 289508104 en Hattrick

14.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VIII.710 (54511)

La Guardia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Guardia C.F.' en el partido 3 - 1 Quarter United Alineación oficial del equipo 'Quarter United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Guardia C.F. Alineación oficial del equipo 'La Guardia C.F.' en el partido 2 - 0 Quarter United Alineación oficial del equipo 'Quarter United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Guardia C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Stephan Gissa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kyrre Karlsen arribés a peus de Ignacio Campmany, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Guardia el 2 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de Guardia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sebastian Gustavo Romero augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Galcerán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stephan Gissa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Campmany, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Claudio Piattelli de Guardia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ignacio Campmany va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Quarter United

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 72 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Francisco Galcerán.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Adem Španjević va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jarmo Näse ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Quarter va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en José Merino Íñiguez no va poder controlar.