Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arriesgao (436744) - Piiiites (125199) » 289506783: T31/J7/VIII

Liga 289506783 Información oficial sobre el partido 289506783 en Hattrick

25.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VIII.686 (54487)

Arriesgao Alineación oficial del equipo 'Arriesgao' en el partido 4 - 1 PTKAP Alineación oficial del equipo 'PTKAP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arriesgao Alineación oficial del equipo 'Arriesgao' en el partido 2 - 0 PTKAP Alineación oficial del equipo 'PTKAP' en el partido
Tiene suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arriesgao

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Rafael Barroso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Arriesgao.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Arriesgao va obtenir un penal al minut 40, que va llançar a la perfecció Renátó Pisont. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PTKAP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dorian Dwars la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arriesgao es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 54.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Diego Alzamendi de Arriesgao va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Horacio Palomino hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Diego Alzamendi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arriesgao van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Horacio Palomino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Timo Linsen de Arriesgao va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Petteri Lindgrén es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Arriesgao per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tim Thore Balling, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

PTKAP

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): PTKAP va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Thilo Habenbacher va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Mpourikas Drakopoulos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.