Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Eldense (1366364) - Caralludo F.C. (990647) » 289506026: T31/J14/VIII

Liga 289506026 Información oficial sobre el partido 289506026 en Hattrick

13.11.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.672 (54473)

Beodos de Artesa Alineación oficial del equipo 'Beodos de Artesa' en el partido 1 - 2 Rascals Alineación oficial del equipo 'Rascals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Beodos de Artesa Alineación oficial del equipo 'Beodos de Artesa' en el partido 1 - 3 Rascals Alineación oficial del equipo 'Rascals' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beodos de Artesa

Goles Goles

  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 54 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Gian Domenico Mariani, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Beodos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Beodos tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Elías Buaes ho va intentar al minut 41 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Pérez de Beodos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Jaime Pérez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Beodos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Rascals

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rascals van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cenk Karasöğüt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bart Issendorf va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Oriol Durán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José Elmano Castro Moreira havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Amza Vasilache va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrián Oriol Durán, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rascals a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marcial Barrié va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Rascals va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alejandro Uriondo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Henry Chauca, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rascals va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radomír Pivovar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Nigro.

Lesiones Lesiones