Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onze Team (991786) - Carrapiellu (774059) » 289504065: T31/J14/VIII

Liga 289504065 Información oficial sobre el partido 289504065 en Hattrick

13.11.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.637 (54438)

Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido 2 - 0 carrapiellu Alineación oficial del equipo 'carrapiellu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Onze Team Alineación oficial del equipo 'Onze Team' en el partido 2 - 1 carrapiellu Alineación oficial del equipo 'carrapiellu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onze Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Onze va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Asgeir Eilertsen rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 9.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Onze i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 68 minuts de joc. Mentre en Ville Imponen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Víctor Asenjo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simone Nuzzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Asgeir Eilertsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Adrián Torres Fontes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angel Trúnkov de Onze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Tomáš Peteraj de Onze va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Armağan Süleymanoğlu va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Onze es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Petru Cãlin no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Troiano al camp.

carrapiellu

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 1 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Asgeir Eilertsen es va comportar com un juvenil al minut 1 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Ernesto Ingunza va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gustavo Martinez Lerdo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Amando da Bola de carrapiellu va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jorge Aneiros es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gustavo Martinez Lerdo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Era el minut 3 quan després d'una dura entrada, el jugador Jorge Aneiros de carrapiellu s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Després de 13 minuts jugats, Juan Raúl Ferrer Sax es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Orduña.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Llàtzer Riusech, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.