Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SKRO Tonic FC (1584217) - PiFa TeaM (439282) » 289492660: T31/J5/VIII

Liga 289492660 Información oficial sobre el partido 289492660 en Hattrick

11.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.434 (54235)

CD gladiadores gaditanos Alineación oficial del equipo 'CD gladiadores gaditanos' en el partido 2 - 0 XeSkEs TeAm Alineación oficial del equipo 'XeSkEs TeAm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD gladiadores gaditanos Alineación oficial del equipo 'CD gladiadores gaditanos' en el partido 2 - 1 XeSkEs TeAm Alineación oficial del equipo 'XeSkEs TeAm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,5 % 4,8 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD gladiadores gaditanos

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del gladiadores van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Garai Mbeki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gastón Naya es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): gladiadores va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Joes Götterup-Tang va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro Oña Ruiz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a gladiadores al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miloslav Ziegler.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jost Tischhauser de gladiadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

XeSkEs TeAm

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Afer va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patrik Hägerell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Afer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Władysław Maćkiewicz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Hikmet Lokman per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Afer es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramón Rubio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arturo Sepúlveda al camp.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Norbert Shaer de Afer va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jean Herrygers va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Patiño.